Behandelingen – tandartspraktijk ’t Pakhuis – Hoorn

Behandelingen

Tandartspraktijk ’t Pakhuis Hoorn biedt volledige mondzorg volgens de laatste technieken onder één dak: algemene tandheelkunde, mondhygiëne, kleine (kaak-)chirurgische behandelingen, orthodontie (Invisalign) en implantologie (bijvoorbeeld klik-gebitten).

Indien u één, meerdere of alle tanden of kiezen verloren heeft, kunt u één of meerdere implantaten laten plaatsen.
Een implantaat vervangt de ontbrekende tand of kies zonder dat andere tanden of kiezen bij de oplossing van het probleem worden betrokken. Doordat een implantaat bovendien niet alleen de tand of kies vervangt, maar ook de wortel wordt voldoende druk op het kaakbot gegeven zodat deze niet slinkt. De contour van de kaak en het tandvlees blijven daardoor beter intact. Het resultaat ziet er natuurlijk uit en voelt als uw eigen tand.

Bij tandartspraktijk ’t Pakhuis wordt gewerkt met moderne apparatuur en volgens de nieuwste technieken. Zo kunnen wij naast de ‘normale’ röntgenopnames ook een kaakoverzichtsfoto (OPT) maken waarop de gehele kaak, inclusfie kaakgewrichten, te zien is.

Bij het vervaardigen van protheses, kronen en bruggen, implantaten en onzichtbare beugels (Invisalign) maken wij gebruik van een scanner die een digitale scan maakt van het gebit. Hierdoor is gips happen in veel gevallen niet meer nodig; bovendien is een afdruk met deze scanner altijd in één keer goed.

        

WAT IS INVISALIGN?

Invisalign corrigeert het gebit met behulp van een aantal haast onzichtbare, uitneembare plastic hoesjes (aligners) die op maat worden gemaakt. Doordat deze aligners elke twee weken worden vervangen, verschuiven de tanden – beetje bij beetje, geleidelijk naar de gewenste eindstand. Comfortabel, transparant en uitneembaar – Invisalign verandert uw lach zonder uw leven op zijn kop te zetten.

Het grote voordeel van Invisalign is dat het gebit perfect gecorrigeerd wordt zonder dat de omgeving ziet dat u een beugel draagt.