Nieuwe patiënten – tandartspraktijk ’t Pakhuis – Hoorn

Nieuwe patiënten

Tandartspraktijk ’t Pakhuis Hoorn heet nieuwe patiënten van harte welkom!

Recent is ons team uitgebreid met twee tandartsen, wij kunnen een eerste afspraak snel inplannen.
Binnen 15 werkdagen kunt u terecht voor een eerste afspraak/consult.
Wij vinden het prettig als u voorafgaand aan het eerste bezoek het inschrijfformulier op de website volledig hebt ingevuld. Daarnaast willen wij u vragen om, indien van toepassing, uw vorige tandarts te verzoeken uw tandheelkundige  gegevens naar ons door te sturen (dit kan dan naar info@tandartshoorn.nl).

Eerste bezoek
Voor een eerste bezoek plannen wij ca. 30 minuten. Tijdens dit bezoek maakt u kennis met uw tandarts die een algemene controle uitvoert. Er worden vragen gesteld met betrekking tot de eigen mondverzorging en de wensen voor een tandheelkundige behandeling worden besproken. Indien in de afgelopen twee jaar geen röntgenfoto’s zijn gemaakt worden een grote overzichtsfoto en twee detailfoto’s gemaakt. Aan de hand van de bevindingen wordt een behandelplan voor nu en in de toekomst opgesteld. Het uitgangspunt hierbij is: een goede mondgezondheid nu, en een stabiele mondgezondheid voor de lange termijn.

Over het algemeen ontvangt u bij het eerste bezoek bij binnenkomst een gezondheidsvragenlijst. Wij verzoeken u deze volledig in te vullen. Alle items beschreven in de vragenlijst zijn van invloed op de tandheelkundige behandeling. Meer informatie over de gezondheidsvragenlijst kunt u vinden op deze website onder het kopje ‘Medische anamnese‘.

Inschrijven