Team – tandartspraktijk ’t Pakhuis – Hoorn

Team

Het team van tandartspraktijk ’t Pakhuis bestaat uit:

V.l.n.r. Aicha el Abdellaoui, Marlies Wagendrever, Cynthia Klaver, Marijke Ravensbergen, Tim van Dortmondt,
Maureen Swier, Ineke Wagendrever, Renske Bijvank, Martijn Verhoek, Lydia Bootsman, Amber Huijsman

Praktijkhouder van tandartspraktijk ’t Pakhuis is tandarts Ineke Wagendrever. Verder bestaat het team uit twee tandartsen, een tandarts-implantoloog, twee mondhygiënisten, twee preventie-assistentes, vijf assistentes en een praktijkmanager.


Ineke Wagendrever
 bedrijft algemene tandheelkunde en heeft speciale aandacht voor angstige patiënten en kinderen. Daarnaast houdt zij zich bezig met esthetische tandheelkunde, onzichtbare beugels (Invisalign) en ingewikkelde behandelplannen. Ze heeft ontwikkelingswerk gedaan in Afrika en Nepal en zet zich in voor goede tandheelkunde voor iedereen.
BIG-nr: 89913297002
Werkzame dagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag


Tim van Dortmondt 
heeft een brede tandheelkundige kennis. Zijn uitgangspunt is een individueel passende oplossing te vinden bij iedere patiënt.
BIG-nr: 49920988102
Werkzame dagen: dinsdag, donderdag, vrijdag


Jan Bond
 is tandarts sinds 2009. Hij heeft in verschillende tandartspraktijken in de regio en in de ziekenhuizen in Hoorn en Alkmaar gewerkt en daar ervaring opgedaan in algemene tandheelkunde, chirurgie en implantologie. Jan heeft zich via verschillende aanvullende opleidingen in binnen- en buitenland gespecialiseerd in de implantologie.
BIG-nr: 19912032802
Werkzame dagen: maandag, vrijdag


Joey de Boer
, algemeen tandarts
BIG-nr : 69928426402
Werkzame dagen: dinsdag, woensdag

 

In onze praktijk werken twee mondhygiënisten en twee preventie-assistentes:

Renske Bijvank werkt al meer dan 10 jaar binnen onze praktijk en weet iedereen op zijn eigen manier te motiveren tot een goede mondzorg.
Werkzame dagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Lydia Bootsman heeft een schat aan ervaring. Ze vind het een uitdaging om met een persoonlijke benadering, samen met haar patiënten mooie resultaten te behalen.
Werkzame dagen: maandag

Maureen Swier en Cynthia Klaver zijn onze preventie-assistentes. Zij hebben een speciale aanvullende opleiding op het gebied van preventie en mondhygiëne gevolgd en zijn als zodanig ook ingeschreven in het Register Preventieassistenten. Maureen en Cynthia geven voorlichting en instructie over een goede gebitsverzorging en behalen daarmee goede resultaten.

Martijn Verhoek houdt zich bezig met de administratieve en secretariële ondersteuning in de praktijk.  Ook draagt hij zorg voor het beheer en toepassing van geldende procedures, richtlijnen en wet- en regelgeving.

 

Onze assistentes, Marijke, Marlies, Maureen, Cynthia, Aicha, Amber en Leonie, ondersteunen ons in onze dagelijkse werkzaamheden.

Wij vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan de mondzorgkundigen van de toekomst. Er zijn regelmatig stagiair(e)s die bij ons komen meekijken.