Team – tandartspraktijk ’t Pakhuis – Hoorn

Team

Het team van tandartspraktijk ’t Pakhuis Hoorn bestaat uit:

V.l.n.r. Sofie, Amber Huijsman, Martijn Verhoek, Liza Karemaker, Leonie Visser, Marlies Wagendrever, Aicha el Abdellaoui,
Maureen Swier, Tim van Dortmondt, Renske Bijvank, Joey de Boer, Cynthia Klaver, Ineke Wagendrever

Praktijkhouder van tandartspraktijk ’t Pakhuis Hoorn is tandarts Ineke Wagendrever. Verder bestaat het team uit drie tandartsen, twee mondhygiënisten, drie preventie-assistentes, vijf assistentes en een praktijkmanager.


Ineke Wagendrever
 bedrijft algemene tandheelkunde en heeft speciale aandacht voor angstige patiënten en kinderen. Daarnaast houdt zij zich bezig met esthetische tandheelkunde, onzichtbare beugels (Invisalign) en ingewikkelde behandelplannen. Ze heeft ontwikkelingswerk gedaan in Afrika en Nepal en zet zich in voor goede tandheelkunde voor iedereen.
BIG-nr: 89913297002
Werkzame dagen: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag


Tim van Dortmondt 
heeft een brede tandheelkundige kennis en speciale aandacht voor angstige patiënten en prothetiek. Zijn uitgangspunt is een individueel passende oplossing te vinden bij iedere patiënt.
BIG-nr: 49920988102
Werkzame dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag


Joey de Boer
is algemeen tandarts en zeer geïnteresseerd in de nieuwste technieken en wetenschappelijke inzichten binnen de tandheelkunde.  Al deze kennis gebruikt hij bij zijn dagelijkse behandelingen en hij informeert zijn collega’s regelmatig.
BIG-nr : 69928426402
Werkzame dagen: dinsdag en woensdag


Davin Kuijer
is onze nieuwste collega.
BIG-register: 69931878602
Werkzame dagen: dinsdag, donderdag

 

In onze praktijk werken twee mondhygiënisten en twee preventie-assistentes:

 

Renske Bijvank werkt al meer dan 20 jaar binnen onze praktijk en weet iedereen op zijn eigen manier te motiveren tot een goede mondzorg.
Werkzame dagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag


Liza Karemaker
is onze nieuwste collega en voert haar werk met passie uit
Werkzame dagen: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag

 

Maureen Swier en Cynthia Klaver zijn onze preventie-assistentes. Zij hebben een speciale aanvullende opleiding op het gebied van preventie en mondhygiëne gevolgd en zijn als zodanig ook ingeschreven in het Register Preventieassistenten. Maureen en Cynthia geven voorlichting en instructie over een goede gebitsverzorging en behalen daarmee goede resultaten.

Onze assistentes, Marlies, Maureen, Cynthia, Amber, Leonie, Nicolette, Rianne en Lara ondersteunen ons in onze dagelijkse werkzaamheden.

Wij vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan de mondzorgkundigen van de toekomst. Er zijn regelmatig stagiair(e)s die bij ons komen meekijken.