Team – tandartspraktijk ’t Pakhuis – Hoorn

Team

Het team van tandartspraktijk ’t Pakhuis Hoorn bestaat uit:

tandarts pakhuis hoorn

V.l.n.r. Isabel Veerman, Amber Huijsman, Martijn Verhoek, Liza Karemaker, Lydia Bootsman, Leonie Visser, Marlies Wagendrever,
Aicha el Abdellaoui, Jan Bond, Maureen Swier, Tim van Dortmondt, Renske Bijvank, Marijke Ravensbergen, Joey de Boer,
Cynthia Klaver, Ineke Wagendrever

Praktijkhouder van tandartspraktijk ’t Pakhuis Hoorn is tandarts Ineke Wagendrever. Verder bestaat het team uit drie tandartsen, een tandarts-implantoloog, twee mondhygiënisten, twee preventie-assistentes, vijf assistentes en een praktijkmanager.


Ineke Wagendrever
 bedrijft algemene tandheelkunde en heeft speciale aandacht voor angstige patiënten en kinderen. Daarnaast houdt zij zich bezig met esthetische tandheelkunde, onzichtbare beugels (Invisalign) en ingewikkelde behandelplannen. Ze heeft ontwikkelingswerk gedaan in Afrika en Nepal en zet zich in voor goede tandheelkunde voor iedereen.
BIG-nr: 89913297002
Werkzame dagen: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag


Tim van Dortmondt 
heeft een brede tandheelkundige kennis en speciale aandacht voor angstige patiënten en prothetiek. Zijn uitgangspunt is een individueel passende oplossing te vinden bij iedere patiënt.
BIG-nr: 49920988102
Werkzame dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag


Jan Bond
 is tandarts sinds 2009. Hij heeft in verschillende tandartspraktijken in de regio en in de ziekenhuizen in Hoorn en Alkmaar gewerkt en daar ervaring opgedaan in algemene tandheelkunde, chirurgie en implantologie. Jan heeft zich via verschillende aanvullende opleidingen in binnen- en buitenland gespecialiseerd in de implantologie.
BIG-nr: 19912032802
Werkzame dagen: maandag


Joey de Boer
is algemeen tandarts en zeer geïnteresseerd in de nieuwste technieken en wetenschappelijke inzichten binnen de tandheelkunde.  Al deze kennis gebruikt hij bij zijn dagelijkse behandelingen en hij informeert zijn collega’s regelmatig.
BIG-nr : 69928426402
Werkzame dagen: dinsdag en woensdag


Isabel Veerman
heeft ruime ervaring in de tandheelkunde en heeft bij verschillende praktijken gewerkt. Ze vindt het leuk om samen met de patiënt ze zorgen voor een mooi en gezond gebit. Het herstellen  van ernstige gebitsslijtage is een van haar specialiteiten.
BIG-nr: 89917399102
Werkzame dagen: vrijdag

 

In onze praktijk werken twee mondhygiënisten en twee preventie-assistentes:

Renske Bijvank werkt al bijna 20 jaar binnen onze praktijk en weet iedereen op zijn eigen manier te motiveren tot een goede mondzorg.
Werkzame dagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Lydia Bootsman heeft een schat aan ervaring. Ze vind het een uitdaging om met een persoonlijke benadering, samen met haar patiënten mooie resultaten te behalen.
Werkzame dagen: maandag

Maureen Swier en Cynthia Klaver zijn onze preventie-assistentes. Zij hebben een speciale aanvullende opleiding op het gebied van preventie en mondhygiëne gevolgd en zijn als zodanig ook ingeschreven in het Register Preventieassistenten. Maureen en Cynthia geven voorlichting en instructie over een goede gebitsverzorging en behalen daarmee goede resultaten.
Maureen zal tijdens haar zwangerschapsverlof worden vervangen door Liza Karemaker.

Onze assistentes, Marijke, Marlies, Maureen, Cynthia, Aicha, Amber en Leonie, ondersteunen ons in onze dagelijkse werkzaamheden.

Wij vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan de mondzorgkundigen van de toekomst. Er zijn regelmatig stagiair(e)s die bij ons komen meekijken.